Home Шоу-бізнес Алан Бадоєв відповів, чи повернуться його діти до України та чим вони займаються в Італії

Алан Бадоєв відповів, чи повернуться його діти до України та чим вони займаються в Італії

by admin

Режисер розповів про своїх сина та доньку.

Український режисер Алан Бадоєв розсекретив, чи повернуться його діти до України та чим вони займаються нині в Італії.

Син та донька знаменитості живуть за кордоном. Як розповів Бадоєв у програмі “ЖВЛ представляє”, його діти навчаються. Зокрема, Лоліта закінчує школу, тим часом Борис пішов стопами батька та працює над створенням власного фільму.

На запитання, чи приїдуть діти цього літа до Києва, Алан Бадоєв відповів, що навряд чи. В Україні нині небезпечно, тож режисер переконаний, що синові та доньці краще перебувати за кордоном.

“Не думаю. Вони навчаються. Вони вже дорослі. Лола закінчує школу, Боря працює над своїм фільмом. Я думаю, що їм не час зараз бути в Україні”, – прокоментував режисер.

Зазначимо, син та донька Алана Бадоєва живуть за кордоном. Тривалих чотири роки їй не вдавалося побачитися. Спочатку на заваді зустрічі був коронавірус, а згодом – повномасштабна війна в Україні. Однак нещодавно Алану Бадоєву нарешті вдалося провести час із сином та донькою. Режисер ділився зворушливими кадрами з їхньої першої за чотири роки зустрічі.

Джерело elegantwoman.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини