Home Шоу-бізнес Дружина Козловського замилувала кадром їхнього синочка Оскара з 86-річною прабабусею

Дружина Козловського замилувала кадром їхнього синочка Оскара з 86-річною прабабусею

by admin

Юлія показала ніжне фото родини.

Дружина українського співака Віталія Козловського – Юлія Бакуменко – потішила шанувальників родинним знімком.

Так, у фотоблогу кохана артиста опублікувала фото, на якому видніється маленька ручка їхнього тримісячного сина Оскара. Також на зображенні довкола неї свої долоні простягає його 86-річна прабабуся. Юлія розчулила підписом до фото, зробленого на згадку про чудові дні разом: “Сила та любов поколінь”. І додала смайлик у формі сердечка.

Зазначимо, цьогоріч Віталій Козловський приголомшив зізнанням про одруження з піарницею Юлією Бакуменко. Саме вона на початку квітня 2024 року подарувала зірці первістка, якого назвали Оскаром. Так, час від часу родина ділиться милими фото з синочком, але не показує його обличчя. Щоправда, тижнями раніше  після хрестин Оскара у Мережі все ж з’явилися фото малюка, де він на руках у священника.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини