Home Шоу-бізнес Тімур Мірошниченко поділився подробицями всиновлення другої дитини: “На фінішній прямій”

Тімур Мірошниченко поділився подробицями всиновлення другої дитини: “На фінішній прямій”

by admin

Ведучий зізнався, скільки триває бюрократичний процес вже вдруге.

Ведучий “ЖВЛ представляє” Тімур Мірошниченко зізнався, на якому етапі всиновлення дитини він з дружиною Інною зараз перебуває.

За словами Тімура, вже зовсім скоро їхня родина стане більшою, адже вони вже майже налагодили всі бюрократичні нюанси. До того ж ведучий зізнався, що ще під час першого всиновлення Марселя вони з дружиною розраховували одразу на двох діток. Втім, не вийшло. Тож, подружжя наважилося вдруге проходити ті ж самі процеси, які тривали понад пів року.

“Коли ми ще вперше займалися всиновленням, подавали всі документи, ходили на курси, то ще тоді декларували бажання всиновити одразу двох дітей. Проте тоді тренери нам не дозволили, дозволили лише одну дитину.  Тому нам довелося піти на друге коло. Вся ця процедура триває понад пів року й зараз ми вже на фінішній прямій”, – розповів Тімур для ЖВЛ.

Зазначимо, раніше Тімур ділився, що його родина вже має рекомендації щодо дитини, яка може бути всиновленою. Так, зіркове подружжя зможе опікуватися дівчинкою віком 8-10 років.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини