Home Шоу-бізнес Зірка Друзів блиснула ідеальною фігурою та показала, як тримає себе у формі

Зірка Друзів блиснула ідеальною фігурою та показала, як тримає себе у формі

by admin

Відома американська акторка та зірка «Друзів» Кортні Кокс, яка минулого місяця відсвяткувала свій 60-й день народження, показала як їй вдається втримувати свою вагу. Зірка також продемонструвала своє ідеальне тіло у крихітному бікіні.

Кортні Кокс регулярно працює над собою

Відома акторка показала свої домашні тренування. Зірка займається в чорному спортивному топі та лосинах в тон. Кортні регулярно виконує багато вправ, які дозволяють їй тримати себе в формі. Вона поділилася відео із тренуванням, яке включало в себе присідання, підтягування, жим від грудей, віджимання від підлоги та кардіо.

Після тренування зірка робить «крижані ванни» та частково занурюється у холодильник. Кортні також освіжає обличчя прохолодною маскою. Вона також зізналася, що отримує велике задоволення від тренувань.

«Я почуваюся чудово протягом кількох годин після занять. Якщо ви сумніваєтеся, щоб почати, то знайте, що ви будете почуватися відмінно. Приплив дофаміну триває досить довго», — додала Кокс.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини