Home Шоу-бізнес Максим Галкін викликав обурення росіян своїм вчинком

Максим Галкін викликав обурення росіян своїм вчинком

by admin

Російський гуморист Максим Галкін на початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, засудив злочини, висловився та покинув територію. Зараз разом із сім’єю – дружиною Аллою Пугачовою та двома дітьми – Лізою та Гаррі, вони проживають в Ізраїлі.

Після цього російська влада вирішила, що Галкін заслуговує потрапити до списку іноагентів – росіян, які засуджують агресію проти України. Через неодноразові висловлювання коміка, в яких він засуджував злочини росії, прессекретар путіна повідомив, що Галкін сказав “дуже погані заяві” і тепер “йому з нами не по путі”. Восени 2022 року Максима додала до списку фізичних осіб, які виконують функцію іноземного агента. Чим тепер навіть пишається сам шоумен та постійно нагадує, жартуючи.

Галкін більше не з’являвся на батьківщині, проживає в Ізраїлі, проводить стендапи по Європі. Днями тому був тамадою на українському весіллі, яке вразило всіх росіян. Спочатку поява коміка на українському весіллі, а потім ще й то, що він співав українською – наші відомі пісні, як “Смерека”, “Одна калина”. У програмі були українські жарти, які висміювали руських.

Тепер росіяни вважають, що Максим Галкін може фінансувати ЗСУ та потребують, аби шоумену тепер дали новий статус “Держзради”. Від нещодавно на росії з’явився новий статус фізичних осіб, які підтримали Україну та засудили військові дії зі сторони руських. Місцева влада вважає, що цим людям не місце в країні, ба більше, вони можуть отримати юридичне покарання – ув’язнення. Як відомо, зараз це стосується і звичайних людей, які можуть залишити коментар під постом із засудженням росії, на підтримку України, за наш прапор, за українську мову. За все – що має хоча б натяк.

Російська організація зараз звинувачує шоумена Галкіна у фінансуванні української армії та голосно кричать, що засуджують його дії та він має нести покарання за все.

У списку до іноагентів потрапили у 2022 році також: журналіст Юрій Дудь, журналіст Невзоров Олександр, главред “Ехо москви” Венедиктов Олексій, шоумен Шац Михайло, журналістка Латиніна Юлія, співак Макаревич Андрій, український журналіст Гордон Дмитро, політик Каспаров Гарри, політичний діяч Ходорковський Михайло, співак Моргенштерн Алішер та багато інших осіб. Список поповнюється і досі, до нього потрапляють як відомі зірки, так й впливові особи.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини