Home Гумор Слон проломив стіну будинку, але для чого він це зробив викликає сміх

Слон проломив стіну будинку, але для чого він це зробив викликає сміх

by admin

Хтось зустрічає вночі на кухні всяку живність або членів сім’ї, але подружжя з Таїланду стали свідками по-справжньому цікавої події.

Серед ночі люди почули внизу будинку гуркіт, що, зрозуміло, перелякало їх не на жарт. Господарі житла вирушили подивитися і перед ними постала вражаюча, а також дуже смішна картина.

Стіну їхньої кухні, в буквальному сенсі, проломив слон, а все через пакет рису, який залишили на столі. Таким способом місцевий лісовий мешканець вирішив роздобути собі ласощі, а після зник.

Тварина пробила стіну, пошкодила стелю та меблі. До слова, слон — місцева зірка. Він тримає весь район в страху і навіть отримав ім’я — Плай Бунчуай. На щастя, ніхто не постраждав, а ось господарям житла вдалося прогнати нічного гостя і доведеться робити ремонт.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини