Home Рецепти Показую, як готую Капучино вдома без кавоварки! Всього за 5 хвилин

Показую, як готую Капучино вдома без кавоварки! Всього за 5 хвилин

by admin

Сьогодні приготуємо “Капучіно” в домашніх умовах буквально за 5 хвилин. Кавомашина нам не знадобиться, готується все швидко, легко та просто. Виходить смачна ароматна кава з повітряною пінкою. Ідеально до сніданку.

Інгредієнти:

  • кава (розчинна) – 1/2 склянки
  • вода (холодна) – 1/2 склянки
  • цукор – 1/2 склянки
  • гаряче молоко

Склянка 200 мл.

Приготування:

Нам знадобиться кава, цукор та звичайна холодна вода, все в рівних пропорціях.

Я готуватиму на велику компанію (для гостей), тому беру все по півсклянки. Ви можете зменшити кількість всіх інгредієнтів у два чи три.

У миску всипаю півсклянки кави, півсклянки води і півсклянки цукру.

Починаємо збивати вінчиком на максимальній швидкості близько 3-5 хвилин, поки маса не збільшиться в обсязі і не змінить колір.

Для цього раджу взяти глибокий посуд. Час збивання залежатиме від потужності міксера.

У нас повинна вийде така світла пишна маса. До речі, цю піну можна додати в крем для торта. Крем “Капучіно” користується популярністю для приготування різноманітних десертів.

Кладемо пару ложок кавової піни в чашку і заливаємо гарячим молоком. Все перемішуємо і можна насолоджуватися смачним, ароматним кремовим капучіно.

При необхідності зберігаємо у холодильнику. Ось такий простий рецепт домашнього капучіно без кавоварки. Виходить дуже смачний напій.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини