Home Шоу-бізнес Фанати впевнені, що Хейлі Бібер вже народила, але приховує це

Фанати впевнені, що Хейлі Бібер вже народила, але приховує це

by admin

Уся активність Хейлі у соціальних мережах зводиться до реклами її бренду.

Шанувальники Хейлі Бібер втомилися чекати новин про появу її малечі на світ. Вони впевнені, що модель вже народила дочку, але зберігає це в секреті.

Виходячи з того, що Бібери оголосили про швидке поповнення в сімействі в травні, а Хейлі говорила, що була на шостому місяці вагітності — дитина повинна з’явитися на світ або найближчим часом, або вже народилася.

Уся активність Хейлі у соціальних мережах зводиться до реклами її бренду. У коментарях фоловери раз у раз питають її, чи народила вона. На що інші коментатори впевнено відповідають, що це вже сталося.

Серед аргументів і те, що Джастін нещодавно вечеряв у ресторані один. Крім того, авто 27-річної Хейлі помітили на вулиці в суботу. Сама зірка звідти не вийшла. Її охоронець купив дівчині смузі, пише In Touch Weekly.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини