Home Здоров'я Вживання локшини швидкого приготування може призвести до хвороб серця

Вживання локшини швидкого приготування може призвести до хвороб серця

by admin

Лікар-гастроентеролог: регулярне вживання локшини швидкого приготування загрожує розвитком серйозних проблем зі здоров’ям.

Лікар розповів в інтерв’ю про ризики, пов’язані з постійним поїданням такої локшини. Медик зазначив, що локшина швидкого приготування відрізняється від звичайних макаронних виробів тим, що вона обсмажується та сушиться у розігрітій олії.

Лікар уточнив, що при виробництві продукту використовується кипляча пальмова олія – при зануренні в неї змінюється структура продукту, волога замінюється олією. Надалі на оброблену олією локшину достатньо лише впливати окропом, щоб вона стала готовою.

Фахівець попередив, що вплив пальмової олії на організм може бути дуже негативним. Воно відрізняється високим рівнем насичених жирних кислот, і їхнє регулярне поїдання може довести до хвороб серця

«Організм не здатний засвоювати його повністю, тому пальмова олія осідає на стінках кровоносних судин. Це може викликати серйозні серцево-судинні захворювання», – заявив лікар.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини