Home Здоров'я Лікар розповів про шкоду некип’яченого фермерського молока

Лікар розповів про шкоду некип’яченого фермерського молока

by admin

Лікар розповів про шкоду некип’яченого фермерського молока через небезпечні мікроби, якими воно може бути заражене. Лікар-терапевт Зандан Доржієв попередив про неприпустимість вживання сирого молока. За його словами, таке молоко потрібно кип’ятити в обов’язковому порядку.

Як правило, молоко, придбане на ринку або через доставку, починають пити одразу після покупки. А робити це не можна, тому що в організм можуть упасти небезпечні мікроби.

Немає гарантії, що непастеризоване молоко зберігалося в стерильних умовах, корова нічим не хвора та її добре миють. Причому кип’ятіння означає стерилізацію, оскільки гинуть лише живі форми патогенів, суперечки продовжують жити. Тому навіть кип’яче молоко слід зберігати в холодильнику.

Але кип’ячене молоко не втрачає користі: молочнокислі бактерії не гинуть, а лише трохи знижують активність.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини