Home Шоу-бізнес Анджеліна Джолі розплакалася на прем’єрі фільму Марія

Анджеліна Джолі розплакалася на прем’єрі фільму Марія

by admin

Анджеліна Джолі не спромоглася стримати емоцій під час прем’єри фільму «Марія». Знаменитій акторці аплодували вісім хвилин.

Байопік про оперну співачку Марію Каллас представили на Венеціанському кінофестивалі. Про реакцію залу та емоційний відгук Анджеліни в соціальних мережах написав продюсер і філантроп Кріс Гарднер.

«Анджеліна Джолі не змогла стримати сліз під час бурхливих овацій «Марії» після світової прем’єри фільму Пабло Ларраїна тут, на Венеціанському кінофестивалі», — написав Гарднер у себе на сторінці в соцмережі.

«Цей фільм — моя особиста робота. Це творчий уявний та психологічний портрет Марії Каллас, яка, присвятивши своє життя виступам перед аудиторією по всьому світу, вирішує нарешті знайти свій власний голос, свою власну ідентичність та співати для себе», — цитує режисера Пабло Ларраїна Holywood Reporter.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини