Home Курйози Всі проситимуть рецепт: італійський ресторан поділився автентичним тірамісу

Всі проситимуть рецепт: італійський ресторан поділився автентичним тірамісу

by admin

Мережа італійських ресторанів San Carlo, яка славиться своїми автентичними середземноморськими стравами, поділилась неймовірним рецептом тірамісу.

Кухарі описали його Express.co.uk як “смачне домашнє тірамісу”. Всі продукти у рецепті прості й доступні.

Для приготування вам знадобиться:

Почніть з приготування кави і дайте їй охолонути. Відокремте яєчний жовток від білків, потім у великій мисці збийте жовтки з цукром до густоти та посвітління. Це має зайняти близько п’яти хвилин.

Тепер візьміть маскарпоне й обережно додайте його до яєчної суміші, поки вона не з’єднається. В окремій мисці треба збити вершки до твердих піків. Потім обережно додайте їх до маскарпоне.

Візьміть посуд, у якому хочете зібрати тірамісу. Печиво швидко занурюйте в каву і викладіть на дно сервірувальної тарілку. Вкрийте його кремом і повторіть. Останнім шаром має бути саме крем. Посипте зверху какао і залиште в холодильнику на декілька годин.

Перед подачею посипте трохи какао-порошку.

Що ще приготувати з десертів

Раніше поділився рецептом неймовірно простого і смачного традиційного бісквітного пирога “Вікторія”. Він був названий на честь королеви Вікторії, яка насолоджувалася маленькими тістечками з післяобіднім чаєм.

Любителям кави точно сподобається рецепт торта від Шарлотти Оутс із Charlotte’s Lively Kitchen. Він не тільки смачний, а й дуже простий у приготуванні.

Випікання часто може стати складним завданням, але в цьому немає потреби, коли справа доходить до рецептів, які готуються без духовки. Лимонний чизкейк це чудовий варіант для теплих та спекотних днів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини