Home Шоу-бізнес Дженіфер Лопес видалила тату, яка раніше присвятила Бену Аффлеку

Дженіфер Лопес видалила тату, яка раніше присвятила Бену Аффлеку

by admin

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, вірогідно, видалила сентиментальне татуювання, яке раніше присвятила голлівудському актору Бену Аффлеку.

Минулого року зірка сцени та її коханий відсвяткували свій перший День святого Валентина як подружня пара, зробивши тату на знак «зобов’язання». Лопес набила собі на лівому боці знак нескінченності зі стрілою та написами «Дженніфер» на одному кінці та «Бен» на іншому.

Проте минулого тижня на прем’єрі фільму «Нестримний» акторка вже не мала цього тату. Дженніфер з’явилася на кінофестивалі в Торонто у сукні з відвертими вирізами на боках. Поки що неясно, чи справді артистка прибрала зі свого тіла нагадування про колишнього чоловіка чи приховала малюнок за допомогою макіяжу.

Нагадаємо, що раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Дженніфер офіційно подала на розлучення з Беном 20 серпня, вказавши датою їхнього розставання 26 квітня.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини