Home Новини Прокурори викрили 2 підрядників на розкраданні 3,7 млн грн на відновленні енергоінфраструктури Одещини

Прокурори викрили 2 підрядників на розкраданні 3,7 млн грн на відновленні енергоінфраструктури Одещини

by admin

Прокурори викрили двох підрядників на розкраданні 3,7 млн грн на відновленні енергоінфраструктури Одещини.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

У Mind з’явився телеграм-канал Mind tweet, де ви першими отримуєте головні новини, що мають вплив на економіку та бізнес. Підпишіться, щоб зберегти ваш час та гроші.

За словами правоохоронців, НЕК «Укренерго» уклала договір із підрядниками на ліквідацію наслідків обстрілів енергетичної інфраструктури в Одеській області. Виконувач мав виконати роботи з демонтажу та переміщення двох автотрансформаторів для заміни пошкоджених та їх підключення.

Підрядник залучив знайомого директора логістичної компанії як субпідрядну організацію для залізничних перевезень. Так виконавці внесли до актів виконаних робіт інформацію про міжнародні перевезення трансформаторів, які вже були в Одеській області.

Внаслідок цього НЕК «Укренерго» зазнало 3,7 млн грн. Клопотання щодо підозрюваних передали до суду – їм обиратимуть запобіжні заходи.


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини