Home Шоу-бізнес Сергій Танчинець зізнався, яким подарунком Злата Огнєвіч розчулила його на дні народження

Сергій Танчинець зізнався, яким подарунком Злата Огнєвіч розчулила його на дні народження

by admin

Співак також назвав приголомшливу суму, яку зібрав на потреби ЗСУ.

Лідер гурту “Без Обмежень”, співак Сергій Танчинець показав, як відсвяткував свій день народження.

Так, 9 травня виконавцю виповнилося 42 роки. З цієї нагоди артист організував благодійний концерт, куди запросив не лише шанувальників, але і зіркових друзів. Серед них – TAYANNA та Злата Огнєвіч. У дружньому колі іменинник зібрав кошти на снайперські комплекси та FPV-дрони. До речі, за словами Танчинця, деякі друзі були креативними у виборі подарунків і приходили вже з придбаними дронами. А Огнєвіч ледь не розчулила артиста пропозицією задонатити.

“Коли одна, друга людина приходить з коробками FPV-дронів, то це дуже круто! Хоча я просив приходити без подарунків, бо ціль заходу була якомога більше зібрати грошей на банку, де ціль – 10 млн грн. Злата мене здивувала. Ще б трохи і розчулила мене до сліз. Вона прийшла, привітала з днем народження, подарувала подарунок і дістала з сумочки конверт зі словами: “А куди я можу задонатити?”, – розповів Сергій для “ЖВЛ”.

У результаті благодійного вечору зірка зібрав близько 1 млн грн для українського війська.

Джерело glamour.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини